Badkamers

Oriënteert u zich voor een nieuwe badkamer?

Bij Zuid West Hoek Badkamers wordt een droombadkamer werkelijkheid. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Uw badkamer is onze uitdaging. Elke badkamer kan compleet worden ingericht zoals u dat wilt. Ontdek wat Zuid West Hoek voor uw badkamer kan betekenen. U bent van harte welkom!

In onze badkamershowroom kunt u inspiratie opdoen en kennis maken met het enorme aanbod aan artikelen voor de badkamer. Zuid West Hoek heeft diverse badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen, samengesteld uit kwaliteitsproducten van bijvoorbeeld Novellin, Huppe, Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe, Damixa, Duravit en Venlo.

Baden

Wat is er fijner dan na een lange dag thuis te komen, de telefoon uit te zetten en volledig te relaxen in een warm bad of bubbelbad. U voelt zich weer mens worden.
Recht, schuin, ovaal of rond, klassiek, strak of een ergonomisch design. Het belangrijkste is dat u lekker in uw bad zit of ligt om zich te kunnen ontspannen. En met een whirlpoolsysteem geniet u ook nog van een heerlijke massage. Breng uw persoonlijke wellnessdroom tot leven.

Badkamermeubels

Opbergruimte is een must voor elke badkamer. Badkamermeubels met enkele of dubbele wastafels, bijhorende spiegels en spiegelkasten met led-verlichting vindt u bij Zuid West Hoek.
In de showroom is er volop keuze uit verschillende stijlen, kleurtrends, materiaalsoorten en afmetingen om uw badkamer naar uw wensen samen te stellen.
Bij Zuid West Hoek bent u van harte welkom.

Kranen

De badkamerkraan is niet alleen de finishing touch van uw badkamer, maar zeker ook de meest gebruikte blikvanger in uw badkamer.
Thermostaatkranen worden vooral toegepast bij het bad of in de douche. Inbouwkranen geven een strakker design aan uw badkamer en zijn gemakkelijk te reinigen.
Kranen met moderne of tijdloze vormen die goed combineren met elk interieur.

Stoomcabine/Sauna

Een stoomdouche werkt ontspannend en reinigend. Een heerlijk ontspannen moment, waarbij u kunt genieten van massagejets, hete stoom, een regendouche en muziek. Uw bloedsomloop wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd en uw huid wordt intensief gereinigd.
Thuis stomen is inmiddels geen onmogelijke luxe meer. Naast stomen kunt u de stoomcabine ook gebruiken om in te douchen. Vraag onze showroomadviseur naar de mogelijkheden.
Bent u op zoek naar een binnensauna, een buitensauna of een infrarood sauna? Dan bent u bij Zuid West Hoek aan het juiste adres.