• darkblurbg
    Al het gemak onder één dak
    • Keukens
    • Badkamers
    • Tegels
    • Vloeren

AquaClean Mera van Geberit

Geberit AquaClean Mera

Water is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse intieme hygiëne. Het is schoon, verfrist en geeft een gevoel van welzijn. Want een fris en schoon gevoel zorgt ervoor dat men zich aantrekkelijk en zelfverzekerder voelt.  Uit de praktijk blijkt: als je éénmaal een AquaClean douchwc ervaren hebt, wil je niet meer zonder!

De Geberit AquaClean Mera is het toppunt van tijdloze elegantie. Deze compacte douchewc springt in het oog, maar past ook perfect in elk badkamerontwerp. De Geberit AquaClean Mera wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen, vloeiende lijnen en naadloze overgangen. De WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een grondige maar toch zachte en doeltreffende reiniging met behulp van warm water dat snel en continu beschikbaar is. Dit wordt gecompleteerd door innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, oriëntatieverlichting, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, verwarming van de wc-zitting en een geïntegreerde geurzuivering. 

De Geberit AquaClean Mera vindt u in ons showroom. 

Geberit Duofresh, het stankvrije toilet

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zo koppelt ons brein frisse geuren aan een prettig gevoel. En zorgen nare geurtjes, op het toilet bijvoorbeeld, voor afkeer. Bij Geberit vinden ze dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. Niet alleen uw toiletbezoek, maar ook dat van de mensen voor of na u. Daarom laat Geberit graag kennismaken met de Geberit DuoFresh module: het stankvrije toiletsysteem. Dankzij deze module kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. Dat is een hele opluchting!

Bekijk hieronder het filmpje

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.