• darkblurbg
    Al het gemak onder één dak
    • Keukens
    • Badkamers
    • Tegels
    • Vloeren

 

Moderne landelijke keukens bieden ouderwetse gezelligheid, sfeer en kwaliteit in een modern jasje. Bijzondere details in de landelijke keukens zijn bijvoorbeeld de handgrepen en knoppen. Echter, de moderne landelijke keuken voorziet ook in alle eisen die aan moderne keukens worden gesteld. Zoals de allerlaatste technische snufjes in de apparatuur, stofafsluitingen, goede ladedemping, een hoge ladebelasting, de beste en meest duurzame keukenblad materialen en stille apparaten.


Apparatuur

Uw nieuwe keuken is niet compleet zonder de juiste apparatuur. Zuid West Hoek Keukens selecteert voor u een ruim assortiment keukenapparaten van topkwaliteit. Wij zorgen ervoor dat vaatwassers, (combi) magnetrons, koelkasten, ovens, afzuigkappen, fornuizen en kookplaten voordelig geprijsd zijn. Met ATAG, AEG, Bauknecht, Pelgrim, Etna, Bosch, Siemens, Boretti, Smeg, M-system, Oranier, Inventum of Liebherr en Zanussi apparatuur kunt u uw droomkeuken creëren.


Multifunctionele kraan
Maak de keuken af met een heetwaterkraan. Daarmee heeft u niet alleen als voordeel dat u direct kokend water heeft, de multifunctionele kraan kan namelijk meerdere functies bieden. Denk hierbij aan gefilterd water, gekoeld gefilterd water en bruiswater. De moderne keuken kan niet meer zonder de multifunctionele kraan. Neem voor meer informatie contact op met ons adviseurs of kom gezellig langs in de winkel. 


Keukenblad

Bij Zuid West Hoek Keukens vindt u een groot en divers aanbod aan keukenbladen. De materialen variëren van kunststof, hout, composiet, graniet, keramiek neolith tot dekton. Elk materiaal heeft zijn eigen kleuren en eigenschappen. Voor meer informatie over de werkbladen staan ons adviseurs u graag te woord.