• darkblurbg
    Al het gemak onder één dak
    • Keukens
    • Badkamers
    • Tegels
    • Vloeren

 

Met een trendy keuken heeft u een eigentijdse en stijlvolle keuken voorzien van de laatste trends. Hij is vooral niet saai en naar wens met speelse elementen. Trendy keukens kunnen een landelijke-, moderne- of design stijl hebben. Met deze keukens volgt u de trends van nu en daarom zijn ze voorzien van de nieuwste en modernste apparatuur en technische snufjes. Bijvoorbeeld een greeploze keuken met een geïntegreerde of onderbouw spoelbak en als de ruimte het toelaat een kookeiland.


Apparatuur

Uw nieuwe keuken is niet compleet zonder de juiste apparatuur. Zuid West Hoek Keukens selecteert voor u een ruim assortiment keukenapparaten van topkwaliteit. Wij zorgen ervoor dat vaatwassers, (combi) magnetrons, koelkasten, ovens, afzuigkappen, fornuizen en kookplaten voordelig geprijsd zijn. Met ATAG, AEG, Bauknecht, Pelgrim, Etna, Bosch, Siemens, Boretti, Smeg, M-system, Oranier, Inventum of Liebherr en Zanussi apparatuur kunt u uw droomkeuken creëren.


Multifunctionele kraan

Maak de keuken af met een heetwaterkraan. Daarmee heeft u niet alleen als voordeel dat u direct kokend water heeft, de multifunctionele kraan kan namelijk meerdere functies bieden. Denk hierbij aan gefilterd water, gekoeld gefilterd water en bruiswater. De moderne keuken kan niet meer zonder de multifunctionele kraan. Neem voor meer informatie contact op met ons adviseurs of kom gezellig langs in de winkel. 


Keukenblad

Bij Zuid West Hoek Keukens vindt u een groot en divers aanbod aan keukenbladen. De materialen variëren van kunststof, hout, composiet, graniet, keramiek neolith tot dekton. Elk materiaal heeft zijn eigen kleuren en eigenschappen. Voor meer informatie over de werkbladen staan ons adviseurs u graag te woord.

 

Handgemaakte spoelbak

foto afkomstig van Montapanel Werkbladen

Voor deze handgemaakte spoelbak wordt RVS op unieke wijze met Keramiek Neolith gecombineerd.
De spoelbak is daardoor naadloos vlak in te bouwen in een keramisch werkblad.